Handige links

E-portfolio E-portfolio is een platform dat kandidaten en banen in zorg en welzijn met elkaar verbindt en waar je jouw studie- en werk loopbaan op één plek kunt bewaren en managen. 

Factsheet 
In deze factsheet vind je informatie over leren en werken in de sector zorg en welzijn.

Leerwerkloket 
Het Leerwerkloket biedt onafhankelijk advies over leren en werken. Voor iedereen: werkzoekenden, werknemers, scholieren, studenten én werkgever.

Sterk in je Werk 
Sterk in je werk is bedoeld voor mensen die of al een tijd in zorg- of welzijn werken of een stap willen maken naar de sector zorg en welzijn. Samen met de loopbaanadviseurs van Sterk in je Werk wordt er gekeken wat jij kunt doen om mee te groeien met het werk, als zij-instromer aan de slag te gaan of de overstap naar een andere baan in zorg en welzijn te maken.

YouChooz 
YouChooz is een landelijke voorlichtingssite over zorg, welzijn en sport. Youchooz biedt uitgebreide en actuele informatie ter ondersteuning van een bewuste studiekeuze. Op de website staan meer dan 400 beroeps- en opleidingsbeschrijvingen met relevantie informatie zoals salarisgegevens, benodigde persoonlijke eigenschappen en arbeidsmarktinformatie.

Sollicitatietips 
Om je sollicitatie goed voor te bereiden, kun je hier een aantal sollicitatietips vinden.

Werken in de zorg: tips voor een goed cv
De gezondheidszorg is een uitgebreide categorie beroepen die zich richten op het behouden of verbeteren van de gezondheid en het welzijn van de mens. Hier laten zij zien hoe je een cv maakt voor een baan in de zorg.