Nieuws

De Zorgavonturen podcast | Ontdekdezorg (aflevering 2)
03-08-2023
In deze podcast spreken we met mensen die om wat voor reden dan ook de overstap hebben gemaakt naar de sector zorg en welzijn. Waarom hebben ze deze overstap gemaakt? Wat kwam er allemaal op ze af? En hoe ervaren ze hun huidige werk? Kortom, hoe verliep hun zorgavontuur? In deze aflevering spreken we met Annemarie. Zij switchte van researchmanager naar verpleegkundige in opleiding in een ziekenhuis.
Lees meer

Voortraject Zorg & Welzijn najaar 2023
11-07-2023
Altijd al als verzorgende IG, helpende, (woon)begeleider, medewerker maatschappelijke zorg willen werken? Of als groepshulp of pedagogische medewerker in de kinderopvang? Dat kun je nu mogelijk maken. Het Voortraject Zorg & Welzijn biedt een opstap naar een BBL-leerwerkplek bij een organisatie in de ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg of kinderopvang in de regio Zwolle.
Lees meer

De Zorgavonturen podcast | Ontdekdezorg
26-06-2023
In deze podcast spreken we met mensen die om wat voor reden dan ook de overstap hebben gemaakt naar de sector zorg en welzijn. Waarom hebben ze deze overstap gemaakt? Wat kwam er allemaal op ze af? En hoe ervaren ze hun huidige werk? Kortom, hoe verliep hun zorgavontuur? In deze eerste aflevering spreken we met Barbara. Zij switchte van zorgondersteuner naar verzorgende. 
Lees meer

Terugblik Ontdek de zorgmarkt Hardenberg
21-03-2023
Op woensdag 15 maart was de Ontdek de Zorgmarkt op het zorgplein van het LOC + gebouw Alfa College Hardenberg georganiseerd.
Lees meer

Update vernieuwing Ontdekdezorg
29-01-2023
In november hebben we geïnformeerd over de vernieuwing van Ontdekdezorg. In dit bericht lees je de laatste stand van zaken. 
Lees meer

Nieuws per jaar

Klik hieronder om het nieuws van dat jaar weer te geven