Geannuleerd: Kom langs bij het contactpunt

Vanwege de verscherpte coronamaatregelen hebben we de inloopmomenten geannuleerd. Normaal kun je op  de eerste woensdag van de maand, zonder afspraak, langskomen (bij het UWV op de Hanzelaan 180 van 13:30 – 16:00 uur) als je meer wilt weten over werken in Zorg en Welzijn in regio Zwolle.

Op dit moment kun je elke woensdag van 13:30 – 16:00 uur telefonisch contact opnemen met Norina van Calkhoven via 06 10402676. Zij is alleen op woensdag van 13:30 – 16:00 uur telefonisch bereikbaar. Een e-mail sturen met je vraag naar [email protected]  kan natuurlijk wel elke dag.

De voorlichters van het contactpunt zetten zich in om geïnteresseerden goed te informeren, en hen uiteindelijk kansen te bieden op werk of een opleiding in zorg en welzijn. Wij onderhouden hiervoor contact met geïnteresseerden en werkgevers die instroommogelijkheden bieden. Ook gaat de voorlichter in gesprek met mensen die een baan in zorg en welzijn overwegen. We kijken wat iemand kan, wat iemand graag wil en wat een goed vervolg kan zijn om iemand verder op weg te helpen. Het hangt van de persoon af wat een vervolgstap kan zijn.

Denk aan:
Sterk in je Werk
Informatiebijeenkomsten
Meelopen of een open huis bezoeken
Speeddates
Een werk-leerplek (bijvoorbeeld BBL)
Opleidingen

Klik hier om naar de agenda te gaan