Talentencafé Viattence

01-03-2020 t/m 03-07-2020
Tijd: elke vrijdag in de oneven weken

Wilde jij altijd al in de ouderenzorg werken of is sinds kort jouw belangstelling gewekt? Kom kijken of de ouderenzorg wat voor je is en schuif aan in ons talentencafé. Vrijdag 1 maart start Viattence het eerste talentencafé van 14.00 tot 16.00 uur in De Speulbrink in Vaassen waarbij je in gesprek kunt met collega’s. Ben je gelijk een match met de zorg dan kun je met een contract naar huis.

Het talentencafé is een 2-wekelijkse ontmoetingsplek voor geïnteresseerden in de ouderenzorg. Ben je op zoek naar een baan, wil je je laten omscholen of ben je je aan het oriënteren? Iedereen is van harte welkom. Tijdens een informeel gesprek kunnen beide partijen kennismaken en de mogelijkheden binnen Viattence bespreken. Bij een match kun je met een arbeidsovereenkomst naar huis. Het is ook mogelijk om een individueel opleidingstraject te volgen of een dag mee te lopen binnen de zorg.

Het Viattence talentencafé vindt elke vrijdag in de oneven weken plaats en er is vrije inloop van 14.00 tot 16.00 uur. Wees welkom!
In navolging van de richtlijnen van het RIVM worden alle fysieke bijeenkomsten in de periode 16 maart t/m 6 april geannuleerd. Het Viattence Talentencafé op vrijdag 27 maart gaat daarom niet door. Het eerstvolgende Talentencafé staat gepland op vrijdag 10 april en gaat (vooralsnog) door. 

Locatie
De Speulbrink, Brunholdplaats 5 in Vaassen