Samen buiten de oevers 19 december 2019

19-12-2019
Tijd: 15:00 - 17:30 uur

Een gezonde, vitale en waardevolle regio Zwolle

Iedereen wil graag meedoen en werk doen dat bij hem past. Het zou heel gewoon moeten zijn om je zelf te ontwikkelen. En dat je vervolgens werk vindt dat daarbij past. Zonder zorgen over verlies van inkomsten. Dat kan met ons initiatief!

Gelukkig werken Regio Zwolle
(platform om je talent aan werk te koppelen)

Onze organisaties functioneren het best als we de juiste mens op de juiste plek hebben en helemaal als ze dan ook nog goed in hun vel zitten. Je blijven ontwikkelen is één van de belangrijkste voorwaarden.

Leven lang te ontwikkelen
We merken dit aan hun betrokkenheid, bevlogenheid, plezier en innovatiekracht. Dit leidt naar het beste product en financieel resultaat. Het zijn de mensen die hierin een cruciale rol hebben. Daarom is één van de belangrijkste voorwaarden om de droom te realiseren een arbeidsmarkt waarin iedereen meedoet (inclusief), op zijn talenten wordt bevraagd en de kans heeft

Zingeving en meedoen is net zo belangrijk als eten, drinken en ademen
Erik Borgman, bekend van cirque du soleil, zal met zijn optreden onze ogen nog verder openen, onze lachspieren nog verder oprekken, onze creativiteit nog verder aanmoedigen en onze verbazing over wat er allemaal mogelijk is nog verder tot de verbeelding laten spreken. Zwolle gaat baanbrekend te werk en dat zal in 2020 heel merkbaar worden.

Baanbrekend met creativiteit en humor
Het volledige programma lees je hier 

Voor wie
Bestuurders en directeuren, (HR) managers voor zorg- en onderwijsinstellingen, wethouders van de 21 gemeenten in Regio Zwolle en de vakbonden. Om de tekorten in de zorg aan te pakken, is het niet alleen essentieel om samen te werken met andere zorgorganisaties, onderwijs, overheid en verzekeraars, maar juist ook met het bedrijfsleven. Daarom nodigen we dit keer ook de collega-directeuren van VNO-NCW en het MKB uit.

Wanneer: Donderdag 19 december 2019, 15:00 – 17:30 uur
Waar: Dijkmoment Zwolle, Hessenweg 14B, 8028 PA Zwolle

Graag zien we je op 19 december.

Aanmelden Samen buiten de oevers 19 december 2019

Meld u hier aan voor de bijeenkomst Samen buiten de oevers op 19 december 2019.

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?