Online Banenmarkt Regio Zwolle

17-11-2020
Tijd: 10.00 - 13.00 uur

Op dinsdag 17 november '20 organiseert het Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle voor de tweede keer een digitale vacaturemarkt: de ‘Online Banenmarkt Regio Zwolle’, een platform op LinkedIn. Tijdens dit online evenement kun je jezelf presenteren, bijvoorbeeld met een korte pitch of een videosollicitatie. Werkgevers en uitzendbureaus plaatsen actuele vacatures en er is nieuws over (opleidings)projecten. Dus als je jouw kansen op werk wilt vergroten, doe dan mee!

Praktische informatie
Wanneer: dinsdag 17 november 2020
Hoe laat: 10.00 - 13.00 uur
Waar: Online op besloten LinkedIn-platform ‘Online Banenmarkt Regio Zwolle’

Wat is de Online Banenmarkt Zwolle?
Via de besloten LinkedIn-groep ‘Online BanenmarktRegio Zwolle’ bieden werkgevers en uitzendbureaus actuele vacatures aan, waarop je direct kunt reageren. Je kunt ter plekke met de werkgever kennismaken en verdere afspraken maken. Je kunt ook jezelf presenteren, bijvoorbeeld door een persoonlijke pitch te plaatsen. De Online Banenmarkt Regio Zwolle biedt jou de ideale gelegenheid je netwerk uit te breiden. Laat zien dat je online bent: “Plaats die pitch, stel die vraag, ga het gesprek aan en laat je zien!”

Vacatures worden tussen 10.00 en 13.00 uur op de pagina geplaatst; in de vacaturetekst staat meestal wie je kunt benaderen. De vacatures blijven nog maximaal 4 weken na het evenement op de pagina staan.
Let op! Vergeet niet tijdens het evenement regelmatig de pagina te verversen, zodat je steeds de actueelste vacatures te zien krijgt (Windows F5-toets; Apple- CMD+R).

Word lid en meld je aan!
Aanmelden is makkelijk. Zorg dat je een compleet en actueel LinkedIn-profiel hebt (aangemaakt) en log in op LinkedIn. In de zoekbalk kun je zoeken op: ‘Online Banenmarkt Regio Zwolle’. Klik vervolgens rechtsboven op ‘Lid worden’. Je krijgt binnen 24 uur en/of op de eerstvolgende werkdag bericht dat je als lid bent toegelaten. Zorg ervoor dat ook jouw CV compleet en actueel is, zodat werkgevers en uitzendbureaus meteen een goed beeld van je kunnen krijgen.

Goed voorbereid
Om nog beter beslagen ten ijs te komen kun je vooraf via deze link verschillende online webinars terugkijken.  Denk aan interessente sessies zoals:

  • Haal meer uit LinkedIn, voor gevorderden 
  • Hoe schrijf ik een persoonlijk profiel? 
  • Opvallen met een videosollicitatie 
  • Elevator pitch voor de zoektocht naar een nieuwe baan