Informatieavond Deltion

17-06-2019

Op maandag 17 juni van 17.00 - 20.30 uur vindt de informatieavond plaats op het Deltion College, Mozartlaan 15 in Zwolle.

Tijdens deze informatieavond kun je jouw vragen stellen aan de leraren en studenten. Alle opleidingen staan op één plein, zodat je gelijk kunt zien, waar je allemaal uit kunt kiezen. De gebouwen in de school zijn verder niet open. Wil je toch een kijkje nemen in het gebouw van de opleiding? Vraag dit dan even aan de leraar. 

Sterke Punten Sessie 
Weet je van jezelf nog niet zo goed wat je sterke punten zijn? En welke opleiding echt bij je past? Kom dan op onze informatieavond naar de Sterke Punten Sessie! Onze professionals van het Studenten SuccesCentrum helpen je graag verder. De rondes zijn om 17.30 uur, 18.30 uur en 19.30 uur. 

Volwassenen welkom
Ook deze avond zijn volwassenen welkom om informatie in te winnen rond leven lang ontwikkelen. Wil je je laten bijscholen op jouw vakgebied? Of een carriereswitch maken? Deltion biedt hier diverse mogelijkheden voor aan. Denk bijvoorbeeld aan een vakgerichte cursus of een opleiding waarbij je werken en leren combineert.

Tijd: 17.00 - 20.30 uur
Locatie: Mozartlaan 15 in Zwolle

Aanmelden
Ga naar https://www.deltion.nl/newsroom/informatieavond/ om je aan te melden voor deze informatieavond.