Carrièrecafé

24-06-2019
Tijd: 16.00 - 19.00 uur

Overweeg jij een nieuwe werkomgeving? Ben jij een (bijna) gediplomeerd (gespecialiseerd) verpleegkundige en wil je je oriënteren op de mogelijkheden die wij voor jou hebben? Laat je inspireren tijdens onze Carrièrecafé's!

Meerdere keren per jaar organiseren we Carrièrecafé's. In 2018 waren dit o.a. het Isala Hartcentrum, de snijdende afdelingen en de chirurgische afdelingen. In januari 2019 is het eerste Carrièrecafé georganiseerd door Isala Oncologisch centrum en Isala Vrouw-kindcentrum. Maar er volgen er meer:

  • 24 juni 16.00 - 19.00 uur beschouwende afdelingen

De Carrièrecafé's starten met een welkomstwoord door één van de managers, waarin we aandacht besteden aan wie we zijn, wat we doen en hoe we er voor de patiënt willen zijn. In het café ontmoet je alle mogelijke professionals die werkzaam zijn op de verschillende afdelingen binnen de bovengenoemde specialismen. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden en je alles vertellen over hun vak, hun afdeling, de sfeer, opleidingsmogelijkheden en over hun eigen carrièrepad. Verder is het mogelijk een rondleiding te volgen. Er worden meerdere rondleidingen georganiseerd.

Kortom: je ontdekt wat we jou in Isala te bieden hebben en welke stappen je kunt zetten om bepaalde functies in de zorg te bereiken. Je ontmoet professionals die jou graag als collega verwelkomen.

Aanmelden
Aanmelden kan via carrierecafe@isala.nl o.v.v. 24 juni. Laat daarbij je naam en telefoonnummer achter en vermeld er bij welke opleiding je nu doet of hebt afgerond.

Meer weten over Isala?
Kijk voor algemene informatie over werken bij Isala op onze jobsite.
Wil je meer weten over onze zorg? Kijk dan op de algemene website van Isala.