Nieuws

Feestelijke afronding BBL Voortraject Zwolle
28-06-2021
BBL-ers klaar voor de volgende stap!
Lees meer

Wegens succes geprolongeerd: mooie opstap naar een baan in de zorg
17-06-2021
In de arbeidsmarktregio Zwolle kampen veel instellingen in de sector Zorg & Welzijn al geruime tijd met een groot tekort aan gekwalificeerd personeel. Door de uitbraak van corona is dat tekort alleen nog maar nijpender geworden. Veel werkzoekenden willen graag ‘iets’ in de zorg doen maar missen de kennis en kunde om concreet aan de slag kunnen.
Lees meer

Taakbrigades in samenwerking met Randstad
18-04-2021
Om zorginstellingen in de Achterhoek, Stedenvierkant en regio Zwolle extra te kunnen ondersteunen, worden momenteel door Randstad ‘Taakbrigades’ opgezet.
Lees meer

H.M. Koningin Máxima aanwezig bij start Ontdekdezorg week
16-03-2021
Op 22 maart zal H.M. Koningin Máxima aanwezig zijn bij de start van de Ontdekdezorg week 2021. Zij gaat digitaal in gesprek met zorgprofessionals die vanuit een heel ander beroep de overstap hebben gemaakt naar een baan in zorg en welzijn.
Lees meer

BBL-voortraject Zorg en Welzijn - Regio Zwolle
13-01-2021
Dinsdag 12 januari was het dan zover. Na diverse voorbereidende denktankbijeenkomsten vond de online voorlichting plaats m.b.t. het BBL-voortraject Zorg en Welzijn, welke georganiseerd werd door het WSP Regio Zwolle in samenwerking met WGV Zorg en Welzijn en de ROC’s Deltion en Landstede. Omdat er meer dan 100 aanmeldingen waren vonden er 2 online sessies plaats.
Lees meer

Nieuws per jaar

Klik hieronder om het nieuws van dat jaar weer te geven