Speeddate regio Zwolle

17-05-2019

Het Werkgeversservicepunt regio Zwolle organiseerde op 9 mei '19 een speeddate met werkzoekenden, in het kader van werken als huishoudelijke hulp in de (thuis)zorg. Op de bijeenkomst waren verschillende zorg- en welzijnsorganisaties, het contactpunt Ontdek de zorg regio Zwolle en het project Sterk in je werk vertegenwoordigd.

De bijeenkomst bij Stadkamer in Zwolle​ trok circa 40 werkzoekenden. Er werden kennismakingsgesprekken gevoerd, cv’s uitgewisseld en aan een van de werkzoekenden werd zelfs ter plekke een contract aangeboden. De werkzoekenden hadden verschillende achtergronden en waren niet alleen op zoek naar een functie van huishoudelijk medewerker. Een aantal had al ervaring opgedaan in de zorg, maar ook mensen uit de techniek, metaal en onderwijs wilden graag weten wat de mogelijkheden zijn om zich te laten omscholen naar een functie van bijvoorbeeld verzorgende IG of begeleider.

 
De onderstaande zorgorganisaties waren aanwezig:
Beter Thuis Wonen, Buurtdiensten, Carinova, De Nieuwe Zorg, IJsselheem, PGVZ, T-Zorg, Vérian, Zorgassist en Zorgspectrum het Zand.

Naar aanleiding van deze bijeenkomst hebben meerdere mensen contact opgenomen met het regionale contactpunt en/of hebben zich aangemeld voor een Sterk in je Werk loopbaanadviesgesprek. Kortom een zeer geslaagde middag met zeer gemotiveerde mensen!